dissabte, 7 de novembre del 2009

Eduwiki, El casteller

Hem treballat la WIKI, és un lloc web on les pàgines poden ser editades per múltiples voluntaris o través del navegador web. Els usuaris poden crear, modificar o esborrar un mateix text que comparteixen.

  • Wikipedia: és una enciclopèdia lliure, on els articles han estat redactats per usuaris, s'ha de dir que aquest articles han de passar un filtre per poder-se publicar.
  • Eduwiki: és un projecte de wiki educativa que té l'objectiu de crear i compartir coneixements entre l'alumnat d'escoles i instituts de tot Catalunya (està enfocat per a nens de 6 a 16 anys). Té un format similar al de la Viquipedia

Elaborar un article per a la wikipedia o per l'Eduwiki és un dels treballs que també haviem de fer amb grup de treball.
El dissabte 24 d’octubre vam quedar les del grup de Gestió de la Informació i TIC i vam realitzar el treball de la presentació per l’eduwiki, del qual el tema que vam escollir eren els Castells, ja que una membre del grup participa a una colla castellera, concretament a la cola del Caps Grossos de Mataró. Curiosament vam realitzar el treball en el local de la Colla Castellera de la ciutat.
Aquesta presentació està publicada per apartats amb les característiques que demanava la Eduwiki, dins del model d'entrada.







Tot seguit us presento la pràctica:



En conclusió fer aquest treball m'ha servit per coneixer millor la Eduwiki ja que la wikipedia si que la coneixia. Saber també les característiques de cadascuna i com poder publicar un artícle. I també coneixer una mica més el món dels Castellers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada