divendres, 13 de novembre del 2009

Poema de tardor

La intenció era conèixer i experimentar amb els programes Movie Maker, l'Audacity i GIMP:



  • GIMP : és un editor d'imatge que ens permet canviar el pes de les fotografies, retallar-les i canviar el tipus de fitxer.



  • Audacity: és un programa editor de so, és a dir, enregistre el so mitjançant un micròfon. El que ens permet fer aquest programa és enregistrar una sèrie de frases i unir-les per fer fragments, o esborrar aquelles que no desitgem. També podem aplicar efectes sonors o una cançó en format MP3, hem de tenir present de baixar el volum de la canço per poder escoltar bé el que em registrat.



  • Movie maker: és un programa que ens permet crear i editar vídeos, podem seleccioanr una série de fotografíes i veure-les seguidament com en un vídieo. També podem incorporar música de fons i subtítols. A més, aquest programa ens dóna un munt d'efectes òptics.



Per fer la pàctica he triat un poema de la tardor . El poema le gravat amb la meva veu i de fons he posat la banda sonora de la pel·lícula Amelie. Tot això ho he fet amb el programa Audacity. Després he fet un vídio amb el programa Movie Maker amb la gravació, la lletra del poema i una imatge de tardor que l’he modificat amb el GIMP


Fer aquest treball em va agradar molt, perquè a partir d'aquell moment a les noves presentacions que anava realitzan al curs m'han estat molt útils.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada