dimecres, 30 de desembre del 2009

Territori


El dia 1 de desembre l’Àurea i jo vam fer la presentació del treball Territori.
L’exposició estava plantejada per a dues assignatures que pertanyen al mateix blog: “Comunicació oral, escrita i digital” i “Gestió de la informació i TIC”.
Ens va ser difícil triar el tema, finalment ens vam decidir per Canaletes, doncs buscàvem un tema que fos conegut per tothom.
El treball a casa ens ha estat fàcil i agradable, totes dues volíem fer un bon treball i el fet de preocupar-nos per l’exposició ens va motivar a portar una bona preparació prèvia.
Vam fer servir un PowerPoint per l’exposició, que incloïa: imatges modificades amb el GIMP, so amb l’Audacity, vídeos elaborats amb el Movie Maker. També vam introduir links del Google maps i del TMB.
Al principi de l’exposició estàvem molt nervioses i fins que no portàvem una estona no ens vam tranquil·litzar, després l’exposició ja va continuar amb normalitat.
La valoració del treball realitzat, en general és molt bona. Vam fer un bon equip i vam treballar molt a gust. Ens vam entendre bé en tot moment i això ens va ajudar a fer un bon treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada